Medlemsmøte 04.11.21

Helgen 22-23 oktober ble NMK Landsmøte avholdt i år på Gardermoen Airport hotell, klubben hadde 3 representanter til stede, inkludert de to som sitter i funksjonærkomitéen og racingkomitéen.

I racingkomitéen for NMK sentralt ble det byttet ut et medlem, hvor Mia Kristiansen, aktiv fører i GT5 tok over for Geir Tyskeberget. Det er også opprettet en egen komité for SIM racing som ønsker et samarbeid med denne gruppen. Det kommer et lite innspill fra de medlemmene som deltok på dette møte ved årets julegrøt første lørdagen i desember.

Det ble avholdt instruktørkurs hvor to av klubbens medlemmer deltok. Vidar Ruud og Petter Sundseth planlegger å sette opp kurs for funksjonærene til våren 2022.

Vi hadde en representant Bjørnar Lauritzen, (klubbens styreleder) på helgens klubbdrift, der fikk vi lære mer om Styreweb som er et fint hjelpemiddel for klubben, man får der god oversikt over medlemsmassen og det går an å føre regnskap og lage egen webside for klubben.

Helgen 29-31. oktober avholdt Norges Bilsportforbund «Bilsport konferansen 2021» på Hellerudsletta.

Det var muligheter for nye lisenskurs for ulike hovedfunksjonærer. Ingen fra klubben deltok på disse, men vi hadde 4 medlemmer på plass ved oppdatering av Årskontrollant teknisk på søndag.

Lørdag ble alle som var tilstede invitert til en liten felles feiring for at Bilcross feiret 40 år i Norge. Vi gikk videre til grenmøte hvor racingseksjonen til NBF ønsket å snakke om årets sesong og planer for sesongen 2022. Det blir avholdt seks runder i racing hvor vår klubb skal arrangere 3 av de. To av klubbene som arrangerer racing var godt presentert, NMK Solør og vår klubb. Lederen i Porsche Club Norge var også til stedet. Seksjonen hadde invitert gutta i Situne som spesialiserer seg på dataloggføring i løpsbiler. Sjekk mere info her: https://www.situne.no/

Vi fikk også se en presentasjon om at det jobbes med et prosjekt der man kan kjøre SIM-racing mot ekte biler under et reelt løp.

Racingseksjonen til NBF består av fire medlemmer hvor en var ny for denne sesongen. Frode Alhaug (leder), Inge Mauseth, Mads Gjerdrum (ny for året) og Helen Thorgersen (sekretær).

Alle rundene for neste sesong ligger publisert på: https://bilsport.no/terminlisten-for-racing-nm-2022-er-klar/

Lørdag kveld ble det delt ut priser hvor klubbens førere Rino Rostad, Gull i GT3, Oliver Andersen Bronse i GT3 og Ola Svendsen Historisk klasse 8 mottok sine medaljer for årets sammenlagt sesong.

Det ble ønsket velkommen for påmelding til Julegrøt med klubben som er lørdag 4 desember kl 14:00, lokasjon kommer i et eget skriv her på siden. Det vil bli avholdt en liten presentasjon under julegrøten som avsluttes med en quiz i felles grupper.

Arrangementsleder Petter Sundseth ønsker at så mange som mulig bidrar med tilbakemeldinger fra årets sesong, vi har laget en spørreundersøkelse som ønskes svarfrist innen 1 desember, det legges ut et innlegg på klubbens side for funksjonærene. Sammendraget blir lagt frem på årets julegrøt.

Referent: Arnfinn Pettersen og Bjørnar Lauritzen